11 bin TL'ye Arc A750 sistem alınır mı?

Bildiğin desteklemiyor oynayamıyorsun destek yok çünkü. Geçenlerde bir arkadaş bu kartla GTA 5'i b ile oynamak sıkıntı yazıyordu boşuna bu kartı almayın demiyorum.
yok artik. GTA 5 denilen oyun 2015 oyunu pc icin en azindan. bu kart bu sene cikti nasil sıkıntı olabiliyor anlamis degilim. kesinlikle almayin o zaman butce belirtin yardimci olalim size

Bence hala şansı hakeden bir kart, bu fiyat bütçeli kişiye apu sistem önermektense bu sistem çok çok iyi

Yok artik. GTA 5 denilen oyun 2015 oyunu PC icin en azindan. Bu kart bu sene cikti nasıl sıkıntı olabiliyor anlamis degilim. Kesinlikle almayin o zaman bütçe belirtin yardimci olalim size.

Hocam 12 k maksimum bütçe ben almayacağım arkadaşım alacak onun için soruyorum güzel bir PC önerirsen iyi olur Valorant Raft vb. oyunlar oynuyoruz arkadaşla.

Hocam 12 k maksimum bütçe ben almayacağım arkadaşım alacak onun için soruyorum güzel bir PC önerirsen iyi olur Valorant Raft vb. oyunlar oynuyoruz arkadaşla.
RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI hocam 1k gecerse bunu hemen alsin yok alamam derse

Geras Oyun Bilgisayarı – GeForce GTX 1660 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri 12k max bu var ama bunu alicagina 2. ele yonelsin daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…