Merhaba arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum. Vatan olur, İtopya olur, Sinerji, MediaMarkt fark etmez. Yarın akşama kadar gidip alabileceğim öneriniz var mı? Aradığım kriterler 2K 144 altı olmasın 165 olursa iyi olur. Single oyuncuyum hikaye odaklı oyunlar oynarım rekabetçi oyunlara ara sıra girerim i5 10600KF RTX 3070 ikilisi bir sistemim var aynı zamanda 4K 120 Hz vrr G-Sync destekli Samsung 90a tvm var ama daha kucuk ekranda yakından Single oyunları oynamayı seviyorum.
Aynı zamanda olursa güzel olur olmazsa yapacak bir şey yok PS5 de vrr desteklemesini istiyorum. Renklerde güzel olursa iyi olur siyahlar falan.
Aklımda olan modelleri atayım.
LG 31,5" 32GP750-B 1Ms 165Hz QHD HDMI DP G-SYNC/ FreeSync IPS Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Prime üyeleri için günün fırsatı: ASUS TUF Gaming VG289Q 28 IPS 4K FreeSync 3840x2160 5ms DP HDMI mm VESA 3 yıl eyecare, pivot, HDR10 monitör Amazon.com.tr
Herkese tesekkur ederim yazım hatasi sebebiyle ceza yemiştim cevap veremedim lg 32gp750b aldim aralarinda ozellik ve netlik olarak o hosuma gitmisti ps5 dede 4k olarak gozukuyordu upscaling yapiyor galiba ama malesef yeşil piksel cıktı eve goturunce farkettim bugun vatana goturdum iade onayladilar hediye ceki verecekler yine aynisini alcam galiba ama birazda olu pikselden kafam karisti