Arkadaşlar merhaba. Yüksek Hz'li, görüntüsü iyi bir fiyat performans monitörü almak istiyorum ama monitörden gram anladığım yok. Yardım edebilir misiniz?
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
Eğitim indiriminden yararlanabiliyorsanız 10.079TL'ye geliyor.
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
En ucuz MSI G321Q 31.5" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G321Q 31.5" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.250,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ezbere cümleler kurmayı bırakalım. G65B'nin renkleri attığın 2 modelden de önde ve ghosting sorunu yok denecek kadar az hatta yok. Samsung bu modelde kaliteli bir VA kullanmış.
Konu sahibi yüksek yenileme hızı olan bir monitör istemiş. Attığın 2 modelde G65B'nin rakibi değil.
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...