11 bin TL'ye monitör önerisi

traksinhot

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2 k monitör alacağım da, arkadaşım bunu kullanıyor. Kullandığımda çok beğenmiştim bende.

Bu model yerine bu özellikte başka monitör bulmamız mümkün mü? Bütçe olarak 10K-11K arasına zorlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok daha iyi bir model bu. 32 inç modeli 11K, 27 inçi ise 10K.

Bu butceye alinacak en iyi monitorlerden biri, 32 inc modelini kullanıyorum aşırı memnunum.

Bu modeli asla almayin, IPS glow dehset derecede kotu.

Alınır hocam. Hala arkadaşınız kullanıyorsa sıkıntısı falan yoksa alınır niye alınmasın. Bende VG249QL3a modelini kullanıyorum bir şikayetim yok.

Bu butceye alinacak en iyi monitorlerden biri, 32 inc modelini kullanıyorum aşırı memnunum.

Bu modeli asla almayin, IPS glow dehset derecede kotu.

Hocam öneriler için teşekkür ederim masam biraz küçük 27 inçlik olanına bakacağım lakin kendi sitesinden mi alayım ?

Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın bu monitör VA panel ben daha önce sürekli IPS kullandım bana garip gelir mi göz hitabı açısından ?
15K'lık IPS monitörler kalitesinde ve renk gamutunda bir ürün olduğundan dolayı aksine çok daha iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…