Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.982 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 20 Haziran 2025 #11 traksinhot dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim akşam siparişi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
traksinhot dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim akşam siparişi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
chavorif Picopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #12 traksinhot dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın bu monitör VA panel ben daha önce sürekli IPS kullandım bana garip gelir mi göz hitabı açısından? Genişletmek için tıkla... IPS panel daha sağlam oluyo diye biliyorum.
traksinhot dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın bu monitör VA panel ben daha önce sürekli IPS kullandım bana garip gelir mi göz hitabı açısından? Genişletmek için tıkla... IPS panel daha sağlam oluyo diye biliyorum.
T traksinhot Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #13 Smmmhunter dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba cihaz elime ulaştı ayarlar hakkında bilgi verir misiniz oyunda nasıl kullanmam lazım.
Smmmhunter dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhaba cihaz elime ulaştı ayarlar hakkında bilgi verir misiniz oyunda nasıl kullanmam lazım.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.982 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 23 Haziran 2025 #14 traksinhot dedi: Hocam tekrardan merhaba cihaz elime ulaştı ayarlar hakkında bilgi verir misiniz oyunda nasıl kullanmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu soruya özel farklı bir konu açarsanız hem forum açısından iyi olur hem de daha çok bilgi alırsınız.
traksinhot dedi: Hocam tekrardan merhaba cihaz elime ulaştı ayarlar hakkında bilgi verir misiniz oyunda nasıl kullanmam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu soruya özel farklı bir konu açarsanız hem forum açısından iyi olur hem de daha çok bilgi alırsınız.
chavorif Picopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #15 traksinhot dedi: Hocam tekrardan merhaba cihaz elime ulaştı ayarlar hakkında bilgi verir misiniz oyunda nasıl kullanmam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung olanı mı aldınız?
traksinhot dedi: Hocam tekrardan merhaba cihaz elime ulaştı ayarlar hakkında bilgi verir misiniz oyunda nasıl kullanmam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam Samsung olanı mı aldınız?