11 bin TL'ye Xbox Series S satmak mantıklı mı?

Arda6667

Centipat
Daha fazla  
Merhaba cihazım garantili 2027 kadar ve çok az kullanıldı ama 2024'te alındı. Microsoft ek garanti verdi 1 yıl. Hep kutuda durdu bugün 13.000 verdim lakin elime geçen 11.000, alıcı da 14.000 aldı. Sizce fiyat normal mi? Bir de hep kutuda durdu aslında satmak istemiyordum lakin PS5 aldım yeni ve PC'de var öyle olunca sizce bu fiyattan vermek mantıklı mı? Ben de 13.500 almıştım 2024'te.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmış alınmış, satılmış satılmış artık. PS5 ve PC olduktan sonra yokluğunu hissetmezsin diye düşünüyorum. Ben de PS5 yeni aldım, oynadığım bir oyun var bittikten sonra bendeki Series S'i ikinci bir DualSense karşılığında (4-5k) arkadaşıma hediye edeceğim. Zaten ihtiyaç duymacağın bir şey elden çıkartman iyi olmuş.

Aynı kafadayım fakat bunu satmışken o parayı değerlendirin. Benim Series S'i zamanında 5500'e satmıştım. Para 1 hafta sonra yok olmuştu, konsollarda bir bereketsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…