Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.580 Çözümler 6 31 Mart 2024 #11 464250 dedi: Üzülerek söylüyorum maalesef ki evet. Genişletmek için tıkla... @OrayBey arkadaşımızın üstte dediği gibi müdür falan kendi silerse belki geçirir öyle olmaz mı dönem sonuna kadar okula gitsem? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
464250 dedi: Üzülerek söylüyorum maalesef ki evet. Genişletmek için tıkla... @OrayBey arkadaşımızın üstte dediği gibi müdür falan kendi silerse belki geçirir öyle olmaz mı dönem sonuna kadar okula gitsem?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 31 Mart 2024 #12 Emre20 dedi: Merhaba. 11.sınıfa gidiyorum 11 özürsüz 2 özürlü devamsızlığım var. Özürsüzleri özürlüye geçirmezsem sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Kalman muhtemel, 11 gün özürsüz ne? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Emre20 dedi: Merhaba. 11.sınıfa gidiyorum 11 özürsüz 2 özürlü devamsızlığım var. Özürsüzleri özürlüye geçirmezsem sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Kalman muhtemel, 11 gün özürsüz ne?
Emrejnr Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #13 Emre20 dedi: Hocam kabul etmeyi geçtim velim gelmiyor okuldan kaçtığım için bir nevi beni cezalandırıyorlar. Kaldım mı ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Velinin gelip özürsüzleri özürlüye geçirmesi lazım ama sistem kapandı diye biliyorum bizim hoca öyle dedi. Emre20 dedi: @OrayBey arkadaşımızın üstte dediği gibi müdür falan kendi silerse belki geçirir öyle olmaz mı dönem sonuna kadar okula gitsem? Genişletmek için tıkla... Devamsızlık silinmiyor.
Emre20 dedi: Hocam kabul etmeyi geçtim velim gelmiyor okuldan kaçtığım için bir nevi beni cezalandırıyorlar. Kaldım mı ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Velinin gelip özürsüzleri özürlüye geçirmesi lazım ama sistem kapandı diye biliyorum bizim hoca öyle dedi. Emre20 dedi: @OrayBey arkadaşımızın üstte dediği gibi müdür falan kendi silerse belki geçirir öyle olmaz mı dönem sonuna kadar okula gitsem? Genişletmek için tıkla... Devamsızlık silinmiyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.986 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #14 Müdüründen veli izin dilekçesi alıp doldur özürsüzleri özürlüye geçirir olmadı gelin gelip yapar.
Triao Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #15 Emre20 dedi: Merhaba. 11.sınıfa gidiyorum 11 özürsüz 2 özürlü devamsızlığım var. Özürsüzleri özürlüye geçirmezsem sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sistem otomatik geçirdi beni ama sen gene git geçir ve çok da sorun yapma benim 29.5 şu an
Emre20 dedi: Merhaba. 11.sınıfa gidiyorum 11 özürsüz 2 özürlü devamsızlığım var. Özürsüzleri özürlüye geçirmezsem sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Sistem otomatik geçirdi beni ama sen gene git geçir ve çok da sorun yapma benim 29.5 şu an
M Mirsad Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 5 1 Nisan 2024 #16 Emre20 dedi: Hocam kabul etmeyi geçtim velim gelmiyor okuldan kaçtığım için bir nevi beni cezalandırıyorlar. Kaldım mı ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Mudur yardimcinla falan konus faaliyet olarak ozurluye gecirebiliyorlar eger gecirmezlerse kalirsin.
Emre20 dedi: Hocam kabul etmeyi geçtim velim gelmiyor okuldan kaçtığım için bir nevi beni cezalandırıyorlar. Kaldım mı ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Mudur yardimcinla falan konus faaliyet olarak ozurluye gecirebiliyorlar eger gecirmezlerse kalirsin.
OrayBey Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Masaüstü : İşetim Sistemi: Windows 10 Home SL Ekran Kartı: Asus Nvidia RTX 2070 Super Dual 8GB OC İşlemci: AMD R5 2600 Ram: 8 GB NeoForza + 4 GB Kingston Anakart: Gigabyte B450m S2H HDD/SSD: 240GB HV SSD / 3TB WD HDD Dizüstü: Dell Vostro 1015 İşletim Sistemi: Windows Vista Home Premium Ekran kartı: Intel 4 Series İşlemci: Intel Core2 Duo T6570 Ram: 3GB HDD: 100GB Oyun Konsolu: Xbox: 360S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2024 #17 Mirsad dedi: Mudur yardimcinla falan konus faaliyet olarak ozurluye gecirebiliyorlar eger gecirmezlerse kalirsin. Genişletmek için tıkla... Geçirirler zaten. Triao dedi: Sistem otomatik geçirdi beni ama sen gene git geçir ve çok da sorun yapma benim 29.5 şu an Genişletmek için tıkla... İşte onu sistem geçirmiyor müdürler geçiriyor . Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Mirsad dedi: Mudur yardimcinla falan konus faaliyet olarak ozurluye gecirebiliyorlar eger gecirmezlerse kalirsin. Genişletmek için tıkla... Geçirirler zaten. Triao dedi: Sistem otomatik geçirdi beni ama sen gene git geçir ve çok da sorun yapma benim 29.5 şu an Genişletmek için tıkla... İşte onu sistem geçirmiyor müdürler geçiriyor .
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Nisan 2024 #18 Bu nasıl bir acımasız eğitim sistemi ya? 10 gün devamsızlık sınırı ne ya? Bari 15 gün olsa. Hayret birşey ya.
Bu nasıl bir acımasız eğitim sistemi ya? 10 gün devamsızlık sınırı ne ya? Bari 15 gün olsa. Hayret birşey ya.