Bitirirsin demedim. Bazı konuları halledersen iyi olur. Sonradan tekrara düşebileceğini düşünüyorsan senin bileceğin iş. 12. sınıfım şu an. Açıkçası ben 11. sınıfta kişisel sorunlar yüzünden doğru düzgün ders çalışamadım. AYT 11 kısmına %15 falan hakimim sadece. 11. sınıf bittikten birkaç gün sonra dershanede yaz boyunca TYT çalıştım. Aralık ayının sonlarına doğru da rötuşları yaptım ve ondan sonra denemelerden devam ettim. Ocaktan itibaren sınava kadar 5,5 aylık sürem vardı ve bu günde ortalama 6 saat çalışabilen bir öğrenci için yeterli bir süre. Bu süreyi de TYT denemeleri + AYT konularını bitirmeye ayırdım. Dershanedeki hocamın yazdığı programlar sonucu bunu uyguladım. Ancak sorunlarım yeniden nüksedince şubata kadar çalışamadım. Hoca bana şubat ayının 2. haftasında falan "Mart'ın sonuna doğru bitirebilirsin AYT fen konularını." demişti. (bu dönemde AYT matematik eksiğim yoktu). Sorunlar tekrar tekrar nüksetti ve 2 aydır çalışamıyorum fakat bu ayrı bir konu.
Demek istediğim ağustos AYT için bence erken. AYT'ye başlamak için TYT'yi paldır küldür bitirmeye çalışmak çok da iyi olmayabilir. TYT netlerin ne durumda şu an?