Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #11 302168 dedi: Hocam bu mining muhabbeti de anca 1 seneye bitecek diyorlar ne kadar doğru bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende öyle olacağını sanıyorum Almanya da yakınım var başka bir yakınım daha kart alacak o da Türkiye'de. Soracak falan varsa alacak RTX 2060,3060 falan. Olmadı bir çekilişe katıldım RTX 2060 bana çıkar çıkar çıkmazda mecbur bekleyeceğiz.
302168 dedi: Hocam bu mining muhabbeti de anca 1 seneye bitecek diyorlar ne kadar doğru bilemem. Genişletmek için tıkla... Bende öyle olacağını sanıyorum Almanya da yakınım var başka bir yakınım daha kart alacak o da Türkiye'de. Soracak falan varsa alacak RTX 2060,3060 falan. Olmadı bir çekilişe katıldım RTX 2060 bana çıkar çıkar çıkmazda mecbur bekleyeceğiz.
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.213 Makaleler 5 Çözümler 3 7 Mart 2021 #12 Mart sonu çıkacak. Türkiye'ye önümüzdeki ay gelir. Fakat ekran karı stok sorunu çözülene kadar 12 gelir.
Mart sonu çıkacak. Türkiye'ye önümüzdeki ay gelir. Fakat ekran karı stok sorunu çözülene kadar 12 gelir.
İos lahmacunu Picopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Yer EL PROFOSÖR SERGİO ile Silikon fabrikasında 7 Mart 2021 #13 Canoktun dedi: Mart sonu çıkacak. Türkiye'ye önümüzdeki ay gelir. Fakat stok sorunu çözülene kadar 12 gelir. Genişletmek için tıkla... Intel'in stok sorunu olmaz. Çünkü sadece kendisine sio2 üretiyor.
Canoktun dedi: Mart sonu çıkacak. Türkiye'ye önümüzdeki ay gelir. Fakat stok sorunu çözülene kadar 12 gelir. Genişletmek için tıkla... Intel'in stok sorunu olmaz. Çünkü sadece kendisine sio2 üretiyor.
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.213 Makaleler 5 Çözümler 3 7 Mart 2021 #14 İos lahmacunu dedi: Intel'in stok sorunu olmaz. Çünkü sadece kendisine sio2 üretiyor. Genişletmek için tıkla... Intel'in stok sorunu olduğunu söylemedim. Ekran kartı sorununu kast etmiştim. Mesajı düzenledim şimdi.
İos lahmacunu dedi: Intel'in stok sorunu olmaz. Çünkü sadece kendisine sio2 üretiyor. Genişletmek için tıkla... Intel'in stok sorunu olduğunu söylemedim. Ekran kartı sorununu kast etmiştim. Mesajı düzenledim şimdi.