11. sınıf 50 altı ortalama ve 3+ dersten kalınırsa sorumlu geçilir mi?

beragoss

Femtopat
Daha fazla  
Dediğim gibi ortalamam 50 altı gelecek ne yaparsam yapayım ikinci ortalamam kötü. 3 dersten fazla zayıfım olmazsa sorumlu olarak geçebilir miyim? Ekteki dosya yüzünden böyle düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 09102332_DERS_GEYME_SYSTEMY.pdf
    412,6 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi ortalamam 50 altı gelecek ne yaparsam yapayım ikinci ortalamam kötü. 3 dersten fazla zayıfım olmazsa sorumlu olarak geçebilir miyim? Ekteki dosya yüzünden böyle düşünüyorum.
Ortalaman direkt 50'nin altında olursa sınıfta kalıyorsun geçmiş olsun.

İki dönem not ortalaması 50 altı ise kalırsınız. Edebiyattan ortalamanız 50 altı gelir ise sorumlu geçersiniz.

Yıl sonu ortalaman 50'nin altındaysa olay gayet basit. En fazla 3 dersten başarısız olursan (ders ortalaması 50'nin altındaysa) o derslerden sorumlu olarak sınıfı geçersin. Daha fazla dersten başarısızsan kalırsın. Toplam aktif sorumluluğun 6'yı geçerse kalırsın.
Buna ek olarak bir dersten ikinci dönem ortalamanız 70 veya üzeri ise o dersin ortalamasına bakılmaksızın başarılı sayılırsınız.

Bende öyle umuyorum ve öyle biliyorum diğer arkadaşlar sanırım attığım dosyaya bakmamışlar inşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…