11. sınıf açık liseye geçiş için erken mi?

676478

Decipat
Evet, ben açık lise hakkında çoğu şeyi sizden öğrendim. Bu sene 10. sınıfı bitirip geçmeyi planlıyordum fakat şansıma geçişi kapattılar. Gene de bir bahane sürerek geçmeyi deneyeceğim bakalım kabul edecekler mi.
Hocam 11. sınıfa geçerken açığa geçmek erken değil midir?

Kanka erken diye birşey yok derslerine normal çalışıcaksan ve normal lise değilde açık lise diploması istiyorsan gidebilirsin.
Ama önerim açık lise pişmanlıktır açığa geçen çok arkadaşım oldu hepsi pişman, evet evde yatıyorsun sabah 7de kalkmıyorsun fakat okul seni kendi düzenine çeker o düzende kalırsın ama açığa geçince o düzeni özlersin.
Sence okulda agalarla sohbetten kopmaya gerek varmı bence yok.

Kanka erken diye bir şey yok derslerine normal çalışacaksan ve normal lise değil de açık lise diploması istiyorsan gidebilirsin.
Ama önerim açık lise pişmanlıktır açığa geçen çok arkadaşım oldu hepsi pişman, evet evde yatıyorsun sabah 7'de kalkmıyorsun fakat okul seni kendi düzenine çeker o düzende kalırsın ama açığa geçince o düzeni özlersin.
Sence okulda agalarla sohbetten kopmaya gerek var mı bence yok.

Hocam ya agaları yoksa..

Hocam ya agaları yoksa..
Dostum kız imam hatip lisesine gitmiyorsa her zaman birilerini bulması lazım ben esenyurtta yaşıyorum okulda o kadar ben şunu keserim bunu biçerim tipler olsada arada güzel insanlar çıkıyor yani onlarlada iyi anlaşıyordum fazla çekingen değilse erkeklere bile sıkıntı olmaz.

Zaten @701600 arkadaş Dil okuduğu için açığa geçmesi onun için en mantıklısı. Çünkü 11 ve 12. sınıfta anlatılan konuların hepsi AYT sınavında çıkacak konular. Fakat benim de okulum olmak üzere çoğu okulda dil öğrencilerine 11 ve 12. sınıfta TYT (9. ve 10. sınıf) konuları tekrardan anlatılır. Yani bu biraz okulunla alakalı bir muhabbet.

Okuduğunuz okul bir şey katmıyorsa okulla vakit kaybetmenin pek bir mantığı yoktu; fakat açık liseye geçişler de zorlaştırıldı ve artık her isteyen açık liseye geçemiyor. Bunun da önüne geçtiler, yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı