11. sınıf alan değişimi yapmak

Daha fazla  
Merhaba ben 10. sınıftan 11. sınıfa geçeceğim. 10. sınıfta alan değişimi yapıldı. Fakat yanlış seçim yaptığımı düşünüyorum. Nasıl alanımı değiştirebilirim bilgisi olan ve değiştirmiş olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba ben 10. sınıftan 11. sınıfa geçeceğim. 10. sınıfta alan değişimi yapıldı. Fakat yanlış seçim yaptığımı düşünüyorum. Nasıl alanımı değiştirebilirim bilgisi olan ve değiştirmiş olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.

Önce hangi bölümü seçtiğinizi sorabilir miyim?

Okullar açıldığında ilk hafta alan deneme haftası. Pazartesinden Cuma gününe kadar ilgili müdür yardımcısına gidip istediğin alana geçebilirsin. Yalnız dikkat et sadece ilk hafta değiştirebiliyorsun.

Hangi alanı seçmiştin?

Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun?

Hangi alana geçmek istiyorsun ve neden?

Hangi derslerle aran iyi ve hangi derslerle aran kötü?

Okul açıldığı gün müdürün yanına gidin düzeltir büyük ihtimalle. Biz öyle yapmıştık eskiden.

Bu sene mezun oldum, 10. sınıfı bitirdiğim yaz dilden sayısala geçmiştim. Yazları okulda her zaman en az bir idareci bulunur. Gidip alanımı değiştirmek istiyorum derseniz yardımcı olurlar.

Önce hangi bölümü seçtiğinizi sorabilir miyim?
Ben eşit ağırlık seçmiştim. Bize 10 un ortalarında seçtirdiler. Sonradan Sayısala daha uyun olduğumu düşünmeye başladım

Bu sene mezun oldum, 10. sınıfı bitirdiğim yaz dilden sayısala geçmiştim. Yazları okulda her zaman en az bir idareci bulunur. Gidip alanımı değiştirmek istiyorum derseniz yardımcı olurlar.
Ben okulu aradım şimdi müdür yardımcısı sistem kapalı değişim yapamıyoruz dedi doğru mudur ?

Hangi alanı seçmiştin?

Neden yanlış olduğunu düşünüyorsun?

Hangi alana geçmek istiyorsun ve neden?

Hangi derslerle aran iyi ve hangi derslerle aran kötü?
Eşit Ağırlık seçmiştim
Sayısala ilgim daha fazla artmaya başladı. Bende eşitden sayısala geçmek istiyorum. Normalde sözelim iyi sanıyodum ama matematik ve fiziğe fazla önem verince o derslerimle aram kötüleşti ve eskisi kadar ilgimi çekmiyolar çalışsamda yapamıyorum artık

Olabilir, ben Ağustos gibi değişmiştim yanlış değilsem. 11. sınıfa başladığınız zamanda değişebiliyorsunuz. Acele etmenize gerek yok
Biliyorumda biraz anksiyetem var sonradan sınıfa dahil olmak biraz endişelendiriyo önceden herkesle aynı anda başlamak istediğim için biraz acele ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı