ıvarth Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #1 11.sınıfım artık çalışmaya bir yerlerden başlamak istiyorum ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? AYT'yi halletmek istiyorum.
11.sınıfım artık çalışmaya bir yerlerden başlamak istiyorum ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? AYT'yi halletmek istiyorum.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.787 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #2 ıvarth dedi: 11.sınıfım artık çalışmaya bir yerlerden başlamak istiyorum ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? AYT'yi halletmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... TYT sağlam mı?
ıvarth dedi: 11.sınıfım artık çalışmaya bir yerlerden başlamak istiyorum ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? AYT'yi halletmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... TYT sağlam mı?
ıvarth Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #3 Rowaulf dedi: TYT sağlam mı? Genişletmek için tıkla... Tam değil ama TYT çalışırsam AYT kaçmaz mı?
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.359 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #4 ıvarth dedi: Tam değil ama TYT çalışırsam AYT kaçmaz mı? Genişletmek için tıkla... Daha 2 senen var ballandıra ballandıra yetişir kaçmaz.
ıvarth dedi: Tam değil ama TYT çalışırsam AYT kaçmaz mı? Genişletmek için tıkla... Daha 2 senen var ballandıra ballandıra yetişir kaçmaz.
ıvarth Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #5 wenomechainsama dedi: Daha 2 senen var ballandıra ballandıra yetişir kaçmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk olarak TYT'yi bitirip AYT'ye ağırlık vermeliyim.
wenomechainsama dedi: Daha 2 senen var ballandıra ballandıra yetişir kaçmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk olarak TYT'yi bitirip AYT'ye ağırlık vermeliyim.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.359 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #6 ıvarth dedi: O zaman ilk olarak TYT'yi bitirip AYT'ye ağırlık vermeliyim. Genişletmek için tıkla... Bitirmeye oynama ikisini de makul düzeyde tutmaya çalış.
ıvarth dedi: O zaman ilk olarak TYT'yi bitirip AYT'ye ağırlık vermeliyim. Genişletmek için tıkla... Bitirmeye oynama ikisini de makul düzeyde tutmaya çalış.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.787 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #7 ıvarth dedi: Tam değil ama TYT çalışırsam AYT kaçmaz mı? Genişletmek için tıkla... kaçmaz hocam 2 seneniz var. tyt'yi sağlamlaştırın sonra ayt geçersiniz.
ıvarth dedi: Tam değil ama TYT çalışırsam AYT kaçmaz mı? Genişletmek için tıkla... kaçmaz hocam 2 seneniz var. tyt'yi sağlamlaştırın sonra ayt geçersiniz.