11. sınıf biri son aylarda ve yaz tatilinde YKS'ye nasıl çalışmalı?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 11. sınıfı çok verimli geçiremedim ama yine de ders çalıştım diyebilirim. Yani bir YKS öğrencisine göre çok az çalıştım ama en azından hiçbir şey yapmadım diyemem. Aralarda boşluklar verdim. Test kitaplarının yarısı dolu, yarısı boş. 2. dönem doğru dürüst tekrar yapmaya ve çalışmaya başladım. Yine sıkılıp çok mola verdim ama yine de konuları tekrarladım diyebilirm ve paragraf probleme yöneldim. TYT mat ve TYT rürkçe çalıştım. Şu an biraz korkmkmaya başladım. Eski konuları unuttum ilk dönem çalışmadığımdan. 2 gün önce bir oturuşta 1 ünite bitirdim test kitabından tekrar yaptıktan sonra. Sizce 50 günde şu 11'i bir tekrar edip paragraf problemle götürebilir miyim? Dediğim gibi hafiften korkmaya başladım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

(11 konular yüzeysel olarak var, çoğu aklımda. Dersleri çok boşlamadım ama ilk dönem konuları falan çok birikti, unuttum. Onlarla ilgili ne yapabilirim?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem güzel bir vakitte kaliteli bir TYT denemesi çözün. Bir de güzel analizini yapın. Hedefiniz buysa 11 tekrarı, hedefinizden uzaksa yapamadığınız konulardan TYT tekrarı yapın.

Yaz boyu TYT çalış. 11.sınıf konularını unutuyorum diye kafaya takma. 1 hafta önce çalıştığım hız-denge konularını unutuyorum. Onları aylarca aklında tutmana imkan yok. AYT sınava 8 ay önce kala başlanılır son 3 ay kaldığında tüm konular biter. Şuan sadece TYT çalış. Yaz sonunda TYT'yi bitmiş olsun. Bende sınava hazırlanıyorum 12.sınıfım. Tek pişmamlığım yazın TYT çalışmamak.

Gerçekten 11'in yazında 11'i tam bilmesek bile TYT çalışmak yeterli mi?

Tavsiyem güzel bir vakitte kaliteli bir TYT denemesi çözün. Bir de güzel analizini yapın. Hedefiniz buysa 11 tekrarı, hedefinizden uzaksa yapamadığınız konulardan TYT tekrarı yapın.

Çözdüm hocam Bilgi Sarmal Türkiye geneli ve Özdebir Türkiye geneli 60 gibi biöey ortalaması toplamda da sene içinde 7 8 tane çözdüm Max gördüğüm 75. maalesef hoca hep uyarmasına rağmen analiz yapmadım son 2 3 denemedir yapıyorum çok faydalı gerçekten.

Tamamdır reis sağ olasın senin gibi bu maratonda olan birinden tavsiye almak güzel gerçekten.

Gerçekten 11'in yazında 11'i tam bilmesek bile TYT çalışmak yeterli mi?

Hocam bilsende unutuyorsun. Pek bir etkisi olmuyor gerçekten.

Hocam trigonometriye gerçekten güzel çalıştım ne kadar çalışsamda temel aklında olsa bile bazı yerler normal olarak akılda kalmıyor ama çalıştığım için küçük tekrarlarla hayırlıyorum hiç çalışmadaudım daha kötü olurdu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…