11.sınıf bitti, yazın ne yapılmalı?

keremgnc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıfı bitirdim ama 11 matematiğim berbat derecede. Yazın nasıl bir yol izlemeliyim AYT mi bakmalıyım yoksa TYT mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben 11.sınıfı bitirdim ama 11 matematiğim berbat derecede. Yazın nasıl bir yol izlemeliyim AYT mi bakmalıyım yoksa TYT mi?

Ben de 11'im. Eksik olduğun 11 konusu varsa hızlıca giderebilirsin ama yazın TYT halledip 12'de AYT başla.

TYT temelinden 9 10.sınıftan bahset ona göre yol haritası belirlerler

Sayısalcı mısın tm mi?

Kesinlikle yazın TYT'ye odaklan. 12detyt denemeleri çözebilir 11i ufaktan tekrar edip normal okul derslerini de götürürsün.

TYT'yi bitirmeni öneririm bende bu sene 12'yım yazın TYT'yı bıtırmediğime pişman oldum ve mezuna kalacağım bence yazın TYT'yı halletmeye calıs en azından 60 70 netlere ulaşmaya çalış 12 de AYT halledersin tabii ki TYT yıde ara ara tekrar et yoksa unutursun.

Yazın gıdebıldıgın kadar geometri ve bastan sona tyt matematık ile tyt kımyayı hallet. Kalan zamanda 11 degıl ayt sıralaması uzerınden uzerınden playlıstlere basla. Geometrın ıyı degılken trıgo 1'e baslamaya gerek yok.

Son düzenleme:
tyt yi hallet !

Tekrar belki de en göz ardı edilip en önemli olan mevzudur herhalde. Konu çalıştığın zamanlarda gerek kitaptan okurken gerek video izlerken not al. Bu ayrica derse odaklanmanada yardımcı olur. Daha sonra not aldığın önemli kısımları tekrar tekrar yaz ve oku. Bu arada bende profesör falan değilim deneme yanılma, en etkili yöntem benim için buydu. 12'de bunu bence uygula çünkü TYT'yi yazın çalıştım deyip sallarsan çok büyük sıkıntı yaşarsın. Kesinlikle tekrar yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…