11. sınıf biyoloji en kolay konular hangileridir?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, biyolojiden proje almayı düşünüyorum. Bize soru çözdürecekmiş hoca belirli bir konudan galiba. Bu yüzden en basit konular hangileridir onlardan birini almaya çalışayim.
Hatta konularda burada:

1763375078734.png

Aslında hepsi çok basit hepsine birer saatini verip konu özetlerini izlesen devamında çıkmış soruları çözsen konunun %90'ını anlarsın. Aralarında en basiti üreme sistemi.

Aslında hepsi çok basit hepsine birer saatini verip konu özetlerini izlesen devamında çıkmış soruları çözsen konunun %90'ını anlarsın. Aralarında en basiti üreme sistemi.
Hocam ben katılmıyorum. Gerek hormon döngüleri gerek büyüme gelişmedeki evrelerin çok ezber olmasından dolayı bence en zoru üreme. Ben üriner öneririm.

Hocam ben katılmıyorum. Gerek hormon döngüleri gerek büyüme gelişmedeki evrelerin çok ezber olmasından dolayı bence en zoru üreme. Ben üriner öneririm.
Teşekkürler.
Peki Üriner ve Üreme sisteminden önceki konulardan en basitleri hangisi?
Çünkü son konular olduğu için Mart Nisan ayında onları işleyebilir mi bilmiyorum. İlk 5 konuyu vereceğini düşünüyorum seçmemiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı