X Xxsütlaç Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar 10. sınıfta dil bölümü seçmiştim fakat sınıf açılmadı. Şu an okulumu değiştirdim başka şehirdeyim.11. sınıfa başlayacağım. Hangi bölümdeyimdir nasıl öğrenebilirim?
Arkadaşlar 10. sınıfta dil bölümü seçmiştim fakat sınıf açılmadı. Şu an okulumu değiştirdim başka şehirdeyim.11. sınıfa başlayacağım. Hangi bölümdeyimdir nasıl öğrenebilirim?
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 e devletten nakil işlemlerinden görebilirsin veya ebaya girip gruplardan sınıfına girip bakacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS X Xxsütlaç Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 syrewx05 dedi: e-Devlet'ten nakil işlemlerinden görebilirsin veya EBA'ya girip gruplardan sınıfına girip bakacaksın. Genişletmek için tıkla... EBA'ya girdimde nasıl bakacağım onu bulamadım gruplardan baktım sınıfada. Artı 0 Eksi
syrewx05 dedi: e-Devlet'ten nakil işlemlerinden görebilirsin veya EBA'ya girip gruplardan sınıfına girip bakacaksın. Genişletmek için tıkla... EBA'ya girdimde nasıl bakacağım onu bulamadım gruplardan baktım sınıfada.
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Xxsütlaç dedi: EBA'ya girdimde nasıl bakacağım onu bulamadım gruplardan baktım sınıfada. Genişletmek için tıkla... tamam işte sınıfının üstünde şube ve bölüm yazması lazım eğer yazmıyorsa e devletten nakil bölümünden bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Xxsütlaç dedi: EBA'ya girdimde nasıl bakacağım onu bulamadım gruplardan baktım sınıfada. Genişletmek için tıkla... tamam işte sınıfının üstünde şube ve bölüm yazması lazım eğer yazmıyorsa e devletten nakil bölümünden bakabilirsin.
KS KS X Xxsütlaç Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 syrewx05 dedi: Tamam işte sınıfının üstünde şube ve bölüm yazması lazım eğer yazmıyorsa e-Devlet'ten nakil bölümünden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Parantez içindekini diyorsunuz sanırım imam hatipte okuyorum imam hatip programları yazıyor ne demek oluyor bu. Artı 0 Eksi
syrewx05 dedi: Tamam işte sınıfının üstünde şube ve bölüm yazması lazım eğer yazmıyorsa e-Devlet'ten nakil bölümünden bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Parantez içindekini diyorsunuz sanırım imam hatipte okuyorum imam hatip programları yazıyor ne demek oluyor bu.