11. sınıf ders çalışma tavsiyesi

Daha fazla  
Sadece matematikte zorlanıyorum. Şu an özellikle TYT videoları falan izlemek aşırı bayıyor. Yine az çok çalıştım fakat özellikle fonksiyon, polinom, binom gibi konular ciddi şekilde isteksizlik oluyor. Bildiğim kısımları yine kendim yapıp geçiyorum, hocalar falan çok yavaş geliyor ve gereksiz şeylere giriyormuş gibime geliyor. Hoca tavsiyesi veya yöntem tavsiyesi iyi olur. Şu an haftada 5 kez fonksiyon var programımda ve 4'ünde aynı gün içinde trigonometri var bunlara ek olarak da geometri var her gün.

@sanes hocam tavsiyen var mıdır? diğer derslerde genel olarak hiç sorunum olmadı.

Not: Yazın Bıyıklı Matematik 10 gün temel kampı (bitti) ve 2025 TYT kampını çıkardım. TYT kampının problemlere kadar olabildiğince düzgün cözdüm kalanında 20 30 soru çözüp geçtim. (YT'de 55 gün diyor 42. gündeyim; PDF çıkarmıştım, fonksiyonlarda bitiyor PDF.) Anlatışı çok sinirlerimi bozmaya başlamıştı ortalara doğru.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fonksiyon, kümeler ve AYT konuları için matematikte Eyüp Boncuk'u tek geçerim, AYT matematik için hoca seçimi çok önemli ve kesinlikle bu önemin hakkını verebilecek tek adamdır kendisi.

Video izlemenin size hamallık gibi gelmesi normal, çünkü bir hamallık. Ders çalışmak başlı başına bir hamallık, maalesef katlanmak zorundayız.

Onun dışında mükemmel ilerlemişsiniz hocam.

Hocam programdan çıkarsam mı acaba. 1 TYT 1 AYT 1 geometri oluyor onu bölsem daha mı iyi olur sizce?

Günlük olarak mevcut tabii

Hocam programdan çıkarsam mı acaba? 1 TYT 1 AYT 1 geometri oluyor onu bölsem daha mı iyi olur sizce?

Günlük olarak mevcut tabii

Seviyenize ve çalışmanıza bağlı hocam. Ne durumdasınız şu an, tam olarak ne çalışıyorsunuz TYT-AYT-GEO üçlüsünde?

Benzerlik kısmına geldim geometride TYT'de fonksiyon AYT olarak da şu an trigonometri hocam.

Mükemmel ilerlemişsiniz hocam, geometriden aynen devam üçgenler bitene kadar durmak yok. TYT'de fonksiyonlara kadar geldiyseniz seviyenize uygun bir fonksiyon fasikül kitabı alıp oradan ilerlemenizi tavsiye ederim. AYT'de trigonometri 1 kısmını şu anlık halletseniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…