11. sınıf dönem ortasında alan değişimi ne zaman yapılır?

Direkt olarak dilekçe mi verdi yoksa dilekçe vermeden önce konuştu mu müdür yardımcısıyla?

Hocam dikkatli okumadınız galiba müdür yardımcısı ile konuştu diye eklemiştim oraya ve tabii ki de konuşmanız lazım kafanıza göre hareket edemezsiniz yardımcı olmaları lazım hocalarınızın.

Teşekkür ederim hocam anladım.

Değiştirebildinmi.

Hocam müdür yardımcısının yanına gittiğimde bölüm değişikliği yok dedi. Ama dilekçe vermedim çünkü vazgeçtim değiştirmekten. Sen bir dilekçe verip dene değiştirmek istiyorsan velinde gelsin garanti oluyor.

Hocam bende 11'im arkadaşım değiştirdi sayısaldan eşit ağırlığa geçti lakin sayısaldan dile geçmenizi pek önermiyorum eğer çok sevmiyorsanız dile geçmeyin.
Hocam arkadaşınız dönem ortasinda mi degistirdi ben suan degistirmeyi dusunuyorum ama ilk sinavlara girdim

Hocam bende 11'im arkadaşım değiştirdi sayısaldan eşit ağırlığa geçti lakin sayısaldan dile geçmenizi pek önermiyorum eğer çok sevmiyorsanız dile geçmeyin.
Hocam arkadaşınız dönem ortasinda mi degistirdi ben suan degistirmeyi dusunuyorum ama ilk sinavlara girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…