11.sınıf EA öğrencisi için çalışma önerisi

PCteam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar. Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve nasıl çalışmam gerektiğini bilemiyorum. TYT'ye başlamalı mıyım yoksa 11. sınıfı mı öncelikle götürmeliyim? 15 tatilden sonra TYT'ye başlamak istiyorum ama karar veremiyorum, stres içindeyim şimdiden. Yardımcı olabilecek abilerim ve ablalarım varsa çok memnun olurum. Teşekkürler tekrardan. (EA öğrencisiyim.)

Bende 11.sınıfım 11 de kendi alanına yönel edebiyat ve matematik çalış eğer matematik temelin yoksa ilk başta tyt matematik çalış ilk 12 konun bittiği anda ayt matematik çalışmaya başla bu sene ayt edebiyat ve matematiği sıkı tut seneye baya rahat edersin ve hergün 20-25 tane problem ve paragraf çözmeyi ihmal etme tyt de ise 11.sınıfın bitmesine yakın çalışmaya başla yazın özelikle baya zaman var tyt çalışmanı öneririm.

Matematik ve edebiyatı sağlam tutmalısınız. TYT Matematiğe başlayabilirsiniz. Feni de hafif hafif götürebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…