11. sınıf fizik bilmeden 12. sınıf fizik yapılır mı?

wallenberg

Decapat
YKS'ye kısa bir süre kaldı. AYT fizikten birkaç net yapmak istediğim için böyle bir konu açtım. AYT Fizik'in son kısmında modern fizik gibi birçok sözel konu var ve buralardan neredeyse her sene soru gelmiş. Benim 11. sınıf fiziğim çok kötü. 11. sınıf fizikteki konular olmadan 12. sınıf fizikteki bu sözel konuları sıfırdan halledebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
11 fiziği bilmeden 12 yapılır mı tam bilmiyorum ama bence 11 sınıf eksiklerini yazın kapatmaya bak çünkü 11 konuları 12 nin temeli yazın 11 i hallet arta kalan sürede tyt den bazı şeyleri halledebilirsin

Mezuna kalmayı düşünmüyorum.

Pardon ben 11 sin diye düşündüm o zaman YouTube'dan bakabilirsin veya daha kısa fizik kamplarına bakabilirsin ama daha fazla vakit ayırman gerekecek veya konu elemesi yapabilirsin onlara dediğim gibi YouTube'dan bakabilirisn.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kamp diğerlerine göre daha kısa istersen bir bak yorumlarına falan ben bununla gitmeyi düşünüyorum çünkü zaman kısıtlı ama tabii günde 2 saat vs ayırman gerekiyor sadece videolara soru çözüm hariç.

Halledersin. Çoğu konu geriye dönük bilgi gerektirmiyor.

Son konularını yaparsın ezber. Ek olarak 11.sınıf 12.sınıftan 34223423 kat falan daha kolay git momentum çembersel hareket çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…