snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Dün 07:21 #11 Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yüksek alırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Umarı Finch0900 dedi: Dostum fizik son güne bırakılacak ders bence hiç değil matematikle beraber. Çünkü sorular zor birbirlerinden çok farklı. Bence YKS çalışmalarına başla. 11'i boş geçiren sınavda kaybeder net söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben de boş geçirmek istemiyorum sizce dershaneye gitmeli miyim?
Andy deufresne dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım yüksek alırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Umarı Finch0900 dedi: Dostum fizik son güne bırakılacak ders bence hiç değil matematikle beraber. Çünkü sorular zor birbirlerinden çok farklı. Bence YKS çalışmalarına başla. 11'i boş geçiren sınavda kaybeder net söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Ben de boş geçirmek istemiyorum sizce dershaneye gitmeli miyim?
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.878 Çözümler 36 Dün 18:39 #12 snowman0 dedi: Ben de boş geçirmek istemiyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ben gitmeyeceğim gerek olduğunu sanmıyorum evde çalıştıktan sonra dershaneden çok daha verimli olabilir ne kadar çalıştığınıza bağlı.
snowman0 dedi: Ben de boş geçirmek istemiyorum sizce dershaneye gitmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ben gitmeyeceğim gerek olduğunu sanmıyorum evde çalıştıktan sonra dershaneden çok daha verimli olabilir ne kadar çalıştığınıza bağlı.