Çözüldü 11. sınıf geçme şartları nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, ilk dönem ortalamam 63 bu dönem 37 yaparsam geçiyor muyum sınıfı? 4 veya 6 dersten kalırsam sınıfta kalmıyorum değil mi o sistem bizde yok. Devamsızlığım falan da 10 değil.

Çözüm
Selam dostlar, ilk dönem ortalamam 63 bu dönem 37 yaparsam geçiyor muyum sınıfı? 4 veya 6 dersten kalırsam sınıfta kalmıyorum değil mi o sistem bizde yok. Devamsızlığım falan da 10 değil.

Ortalamanın 50 üstüyse istersen 100 dersten kal bir şey olmaz diyelim 6 dersten kaldın bunlardan biri edebiyat kaldığın 6 dersten sorumlu geçiceksin edebiyat değilse direk geçiyosun.

Kısaca:

Ortalama - 50 üstü ve edebiyattan geçtiysen direk hiçbir şey olmadan 12. sınıf.
Ortalama - 50 üstü ve edebiyattan kaldıysan kaldığın tüm derslerin sorumluluğuna gireceksin.
Ortalama 50 altı ise ne olursa olsun kalacaksın.

Devamsızlık ise

Özürsüz 10.5 ise kaldın.
Özürlü 20.5 ise kaldın.
Öğretmenlere bağlı, seni hiç sevmiyorlarsa veya merhametsizlerse kalırsın. Ama her türlü ŞÖK'e kalacaksın kalma veya geçme konusunda.

Ortalamanın 50 üstüyse istersen 100 dersten kal bir şey olmaz diyelim 6 dersten kaldın bunlardan biri edebiyat kaldığın 6 dersten sorumlu geçiceksin edebiyat değilse direk geçiyosun.

Kısaca:

Ortalama - 50 üstü ve edebiyattan kaldıysan kaldığın tüm derslerin sorumluluğuna gireceksin.

Devamsızlık ise

Özürsüz 10.5 ise kaldın.
Özürlü 20.5 ise kaldın.

Çözüm
Derslerin 50 altında olduğu için kalıp kalmaman hakkında konuşuluyor orada benim lisemde böyle bir şey vardı ortalaması 28 olup edebiyattan 10 alıp geçenler vardı öğretmenlere bağlı.
O kalktı diye biliyorum ben.

Kısaca:

Devamsızlık ise

Özürsüz 10.5 ise kaldın.
Özürlü 20.5 ise kaldın.
Teşekkür ederim. Yani bu dönem 37 yaparsam geçicem toplamı 100 oluyor 63+37=100 dönem başı 50

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı