Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 Öğretici bir kaynak arıyorum. Testten önceki sayfada bilgi versin, sonraki sayfada ona göre testler olsun. O tarz bir şey, orta seviye bir kaynak. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Öğretici bir kaynak arıyorum. Testten önceki sayfada bilgi versin, sonraki sayfada ona göre testler olsun. O tarz bir şey, orta seviye bir kaynak.
glitch58565 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Aralık 2024 #2 Buradan bakabilirsin. 2025 AYT Geometri Kitap Önerileri
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Emzik dedi: Öğretici bir kaynak arıyorum. Testten önceki sayfada bilgi versin, sonraki sayfada ona göre testler olsun. O tarz bir şey, orta seviye bir kaynak. Genişletmek için tıkla... Aktif geometri ya da geometrinin ilacını alabilirsin.
Emzik dedi: Öğretici bir kaynak arıyorum. Testten önceki sayfada bilgi versin, sonraki sayfada ona göre testler olsun. O tarz bir şey, orta seviye bir kaynak. Genişletmek için tıkla... Aktif geometri ya da geometrinin ilacını alabilirsin.