11.sınıf geometri temeli için kaynak önerisi

BirForumcuKişi

Hectopat
Yer
BODRUM
Yeni 11. Sınıfa geçtim meraktan müfredata bakmak istedim baktıgımda konuların çogu da geometriye dayanıyor ama geometri temelim yok. Kaynak olarak ne almalıyım aklımda antrenmanla geometri serisi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfta geneli trigonometriye dayanıyor, zor gelmezse orijinal matematik e bakabilirsin.

Yeni 11. sınıfa geçtim meraktan müfredata bakmak istedim baktıgımda konuların çogu da geometriye dayanıyor ama geometri temelim yok. Kaynak olarak ne almalıyım aklımda antrenmanla geometri serisi var.

11 geometrisinde sıkıntı yaşamazsın. Üçgende eksiğim diyorsan antrenmanlarla geometriyi bilmem fakat kafa dengi AYT geometri %100 başarı mavi kitabı öneririm üçgen açığını kapatır.

11. sınıfta geneli trigonometriye dayanıyor, zor gelmezse orijinal matematik e bakabilirsin.

11. orijinal matematik, mor testler hariç zor bir kaynak değil. 11. sınıfta her konuyu iyice köküne kadar halletmek istiyorsan gür yayınları alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…