szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Merhaba, 11. sınıf için konuyu öğretecek kolay, orta Anadolu lisesinde kaynaklar arıyorum, yani yeni başlayacağım, gözüme hız yayınlarının soru bankaları çarptı, sizce nasıl, seviye olarak bana uyarlar mı? Başka kaynaklar da önerebilirsiniz.
Merhaba, 11. sınıf için konuyu öğretecek kolay, orta Anadolu lisesinde kaynaklar arıyorum, yani yeni başlayacağım, gözüme hız yayınlarının soru bankaları çarptı, sizce nasıl, seviye olarak bana uyarlar mı? Başka kaynaklar da önerebilirsiniz.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 17 Kasım 2024 #2 En son ortaokulda çözüyorduk biz onları.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Teknocuk dedi: En son ortaokulda çözüyorduk biz onları. Genişletmek için tıkla... O zaman başka kaynaklardan 11.sınıf için öneri yapabilirsiniz.
Teknocuk dedi: En son ortaokulda çözüyorduk biz onları. Genişletmek için tıkla... O zaman başka kaynaklardan 11.sınıf için öneri yapabilirsiniz.