11.sınıfa geçtim. Ve 2 sene sonra üniversite sınavına gircez artık kim kime Bilmem'de. 11.sınıf için güncel yeni müfredat a uygun kitaplar alacağım. Öyle çok pahalı'ya kacmazsak güzel olur.
Test Kitap'ı almayı düşündüğüm dersler:
Biyoloji.
Fizik.
Matematik.
Kimya.
Edebiyat.
Çoğrafya.
Tarih.
Toplamda bütçem 150-180 arası. Matematik ile fizikten çok anlamıyorum açıkcası. Ondan beni zorlamayan kitaplar yerine sevdiren alıştıran kitaplar tarzında olursa çok güzel olur. Sonradan matematik ile fizik için zor kaynak alabilirim.
11.sınıfa geçtim. Ve 2 sene sonra üniversite sınavına gircez artık kim kime Bilmem'de. 11.sınıf için güncel yeni müfredat a uygun kitaplar alacağım. Öyle çok pahalı'ya kacmazsak güzel olur.
Test Kitap'ı almayı düşündüğüm dersler:
Biyoloji.
Fizik.
Matematik.
Kimya.
Edebiyat.
Çoğrafya.
Tarih.
Toplamda bütçem 150-180 arası. Matematik ile fizikten çok anlamıyorum açıkcası. Ondan beni zorlamayan kitaplar yerine sevdiren alıştıran kitaplar tarzında olursa çok güzel olur. Sonradan matematik ile fizik için zor kaynak alabilirim.
Hocaların sana daha doğru kitaplar önerebilir. Kötü olduğun dersler için konu anlatımı ve test karışık olan kitaplar var onlara bakabilirsin. Matematik için çap yayınları önerebilirim. O fiyata o kadar çok test kitabı alabileceğini sanmıyorum