11. sınıf matematiği nasıl halledilir?

Makaleler
13
Merhaba. 11.sınıf sayısal öğrenciyim. Matematikte hoca anlatınca anlıyorum. Ancak ne zaman soru bankasının önüne otursam soruları çözemiyorum. Mesela ilk konumuz trigonometri. Sorulara bakıyorum. Formülleri vs. biliyorum ve de bazılarını görüyorum. Ancak bu birkaç soruda oluyor sadece.

Zaten lise matematiğim ümit verici değil. Moralim daha da bozuluyor bu yüzden.

Son düzenleme:
Merhaba. 11.sınıf sayısal öğrenciyim. Matematikte hoca anlatınca anlıyorum. Ancak ne zaman soru bankasının önüne otursam soruları çözemiyorum. Mesela ilk konumuz trigonometri. Sorulara bakıyorum. Formülleri vs. biliyorum ve de bazılarını görüyorum. Ancak bu birkaç soruda oluyor sadece.

Zaten lise matematiğim ümit verici değil. Moralim daha da bozuluyor bu yüzden. TYT'den ümitliyim.
Video çözümlü bir soru bankan varsa iyi olur kanka. Ben de 11.sınıfım. Anlıyorum seni yani 😃

Ne denir ki bu tarz bir soruya? Yapmak için çabalayacaksın ya da pes edeceksin.
Ders dinlemek için Mert Hoca ve Hocalara Geldik kanallarını öneririm. Kitap olarak Çap fasikülleri ve Bilgi Sarmal iyidir, öneririm.

Ne denir ki bu tarz bir soruya? Yapmak için çabalayacaksın ya da pes edeceksin.
Ders dinlemek için Mert Hoca ve Hocalara Geldik kanallarını öneririm. Kitap olarak Çap fasikülleri ve Bilgi Sarmal iyidir, öneririm.
Hocalara Geldik'e ısınamıyorum ben. Matematiğin Güler Yüzü'nün çok daha iyi anlattığını düşünüyorum. Kaynak kitap olarak arkadaşın da dediği gibi Çap ve onun iki tık üstünde olan Orijinal soru bankasını öneririm.

Hangi kitap üzerinden gidiyorsun?

Hocam arkadaş cevap vermemiş ama bende aynı sorunu yaşıyorum. Trigonometriden bir cacık anlamadım hoca da sonuç yayınlarının fasikül setini aldırdı. Oradan işliyor dersi. Bir de bende ayrıyeten ÜçDörtBeş yayınlarının AYT soru bankası var ama çok zor geliyor sizce nereden ve nasıl çalışmalıyım? Son olarak matematiğin güler yüzü diye bir kanal var oradaki adamın dediklerinden az buçuk anladım sizce başlangıç için uygun bir kanal mı yoksa daha iyileri var mı?

Zaten lise matematiğim ümit verici değil. Moralim daha da bozuluyor bu yüzden.
Yardımcı çözümlü ek kitap kullan. O da öğretici olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı