- Katılım
- 17 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 11.296
- Makaleler
- 4
- Çözümler
- 29
Elimde kolay kaynak var artık geliştiğimi düşünüyorum. Bana zorlayıcı kaynak önerisi yapabilir misiniz? Matematik fizik ve kimya için.
Kimya ve Biyoloji var ama kolay geliyor bana o yüzden daha zorlayıcı olsun istedim. Acil ve Orjinal arasından hangisini tercih etmeliyim? Kimya için orbitalde karar kıldım. Fiziki için önerilerinizi bekliyorumBilgi Sarmalı var mı sizde?
Yoksa onu alın.
Kimya ve Biyoloji var ama kolay geliyor bana o yüzden daha zorlayıcı olsun istedim. Acil ve orijinal arasından hangisini tercih etmeliyim? Kimya için orbitalde karar kıldım. Fiziki için önerilerinizi bekliyorum
Hocalar yasak olduğu için cevap vermiyor dershane hocam da bakmadı mesaja daha gören cevap verir diye yazdımHocam benden bu kadar ben öğrenci değilim hocana sormayı dene?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.