Daha fazla
Dostlar 2020 senesinde LGS sınavına girdim, 422 aldım. Nasıl aldığım hakkında hiçbir fikrim yok sürekli oyun oynayıp film izliyordum. Sözel Full, fen 18 1 1, matematik 11D 6Y 3b şeklinde. Fen lisesine kayıt oldum. 9.sınıfta hiç ders çalışmadım notlarım 30 40'larda geziyordu, bu 10.sınıf için de aynı şekilde. Şu an 11 oldum ve müthiş eksiklerim var. Matematik ve fizik gibi derslerde hiçbir şey yapamıyorum. Çok yakın da bir arkadaşım var aynı sınıf ve gece gündüz çalışıyor çoğu 12.sınıf konularını şu an bitirdi hatta, ona çok özeniyorum. Matematik temelim 7.sınıftan beri yok. Tecrübesi olan yol gösterebilir mi? Gidişatım hiç iyi değil farkındayım, çaba gösteriyorum ek olarak da önerilerinizi istiyorum.
Elimdeki kitaplar:
Antrenmanlarla matematik 1 2 3 4,
Mert hoca & kenan kara 11.sınıf video ders kitabı,
Orijinal matematik 11.sınıf soru bankası,
Çap 11.sınıf matematik fasikül seti (fl),
Çok fazla kitap aldırdım pedere. Temelim olmadığı için de sorular beni yamulttu iyice. Antmat dışındakilerin kapağını açmaya korkar hale geldim. Peder de bana güvendi bilgisayar aldı kitap aldı falan, şimdi de "iyi not getir tablet de alacağım senin için her şeyi yapacağım" diyor. Benim bu adamı gururlandırmam lazım. Beni kardeşiniz gibi görüp öneriler yapabilir misiniz? Bu esnada bende antrenmanlarla matematik çözüyor olacağım.
Elimdeki kitaplar:
Antrenmanlarla matematik 1 2 3 4,
Mert hoca & kenan kara 11.sınıf video ders kitabı,
Orijinal matematik 11.sınıf soru bankası,
Çap 11.sınıf matematik fasikül seti (fl),
Çok fazla kitap aldırdım pedere. Temelim olmadığı için de sorular beni yamulttu iyice. Antmat dışındakilerin kapağını açmaya korkar hale geldim. Peder de bana güvendi bilgisayar aldı kitap aldı falan, şimdi de "iyi not getir tablet de alacağım senin için her şeyi yapacağım" diyor. Benim bu adamı gururlandırmam lazım. Beni kardeşiniz gibi görüp öneriler yapabilir misiniz? Bu esnada bende antrenmanlarla matematik çözüyor olacağım.