Ben bu konudan hiçbir şey anlamadım. Soru çözümlerini de maalesef anlayamadım; ne nereden geldi, nereye gitti iyice karıştı. Bu konuyu anlamak ve örnek soruları çözebilmek için sizce ne yapmalıyım? Hangi videoları seyretmeli, nereye gitmeliyim? Bu konudan tam 6 soru var, yani bu da 60 puan demek; sınavın bütün önemi burada.
Bu konuyu yapabilirsem çok rahatlarım. Destek olursanız çok sevineceğim.
En iyisi sıfırdan başlamak hocam, YouTube üzerinden anlatımını sevdiğiniz bir hocadan konuyu sıfırdan dikkatlice dinleyin. Sonra kendi başınıza MEB yazılı provalarını ve hocanızın verdiği soruları yapmaya çalışmanızı öneririm.
Bugün trigo konusunu youtubedan full bitir bitiremezsen de yarın sabaha kadar bitir. Akşama kadarda soru çözüm izle kendin soru çöz alırsın rahat. Pratiğe bakıyor trigonometri yapmak zor falan değil.
Şu an başladım Eyüp b ile sıfırdan izliyorum konuya gelen herkese desteği için teşekkür ediyorum. Sizlerden aynı zamanda iyi dilek ve dua istiyorum teşekkür ederim.
Dostum kralını yaşadım donakalmaz rahat ol. Yeteri kadar pratik yaparsa tokatlar ki amacı 100 değil 60+ alsa yetiyor. Az çok matematiğe hakim olsa 2 günde halleder. Ha sorular zor gelir yapamaz orası ayrı yks trigosuna hazirlanmıyo sonuçta 1 günde
Edit: perşembeymis sınav yeni gördüm çalışırsa 90 bile alır bol soru çözmeye bak dostum.