11. Sınıf Nakil Nasıl Yapılır ?

• Konuyu başlatan OguzhanBardakkcı
  • Başlangıç Tarihi
O

OguzhanBardakkcı

Ziyaretçi
Tuzlada anadolu meslek lisesi okuyorum. 11. sınıf 3. yılım. şuan okulun 4 .haftası. Tuzladaki Düz anadolu lisesine gitmek istiyorum. Veri tabanı 15 saat olunca karne ortalamam bir hayli düşücek. ve meslek lisesi üniversite düşünenler için extra zorluk demek. Gel gelelim google amcamda bulamadığım , sürekli reklam çıkaran sorularıma ;
1 - Bugün 13.10.2014 , nakil için belli bir tarih mi var.
2- Okula kontenjan var , birkaç arkadaşım okulun ilk haftasında geçti. Bizi eleyerek mi alıcaklar ?
3- Müdürden dilekçe alarak , diğer okula vermek yeterlimi.
4- Eğer nakil haftaları bittiyse 2. dönem başında geçebiliyor muyuz?
5- Bu işin prosedürlerini lütfen beni bilgilendirin.

Nakil dönemi bitti mi bilmiyorum ama her ay oluyor. Fazla beklemezsin yani. Gidip müdürden, müdür yardımcısından bir dilekçe alıyorsun. Velin onu dolduruyor. Okulda kimden aldıysan o kişiye veriyorsun. Ücret talep edebilirler. Kontenjan olayına bakılan siteyi bende bulamadım. Kontenjan çok az ise seçim şu şekilde olacak. Mesela sen 11. sınıfsın, sennile yaşıt olanlar ile aynı kategoride yer alacaksın. Sen 300 puan aldın. Aynı liseye nakil isteyen biri 301 puan aldı. O adam daha öncelikli. Ama 2 kişilik kontenjan var ise ikinizi de alırlar. Olay bu şekilde işliyor.

Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için , konu kilitlenmesin. Bilgisi olan varsa cevaplayabilir.

2 yıl fizik, kimya, biyoloji, matematik ve geometriyi düzgün bir şekilde görmediysen anadolu lisesinde zorluk çekebilirsin bunu da göz önunde bulundur.

2 yıl fizik, kimya, biyoloji, matematik ve geometriyi düzgün bir şekilde görmediysen anadolu lisesinde zorluk çekebilirsin bunu da göz önunde bulundur.
ANADOLU BİLİŞİM BÖLÜMÜ 385 İLE SINAVLA KAZANDIM. MESLEK LİSESİ DEĞİL SADECE. NORMAL ANADOLU LİSESİ + MESLEK DERSLERİ VAR . NEDEN FAZLADAN MESLEK DERSİ GÖRİYİM Kİ DİYEREK GEÇİYORUM ZATEN. BİLGİSAYAR YANİ BİLİŞİM OLDUĞU İÇİN SAYISAL AĞIRLIKLI DERSLER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…