11. sınıf olarak TYT'ye nasıl çalışılmalı?

Temelim de yok ki.

Kaç net yapıyorsunuz ki?

Şu anlık geometriye önem verin ben 1 Temmuz kamplarıyla başladım rahat rahat yetiyor ayrıca yaş ilerledikçe anlama kapasitende gelişir şu anlık 11 konularını aksatmaman ve geometriye önem vermen yeterli.

345 ilk tyt denemesinde sonucum böyle. Geçen ay yaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (799).png
    132,9 KB · Görüntüleme: 16
Gayet yeterli şu an için neden endişelisiniz?

Yok endişeli değilim sadece arkadaş geç kalmışsın dedi de o yüzden. Benim sosyal ve Türkçe temelim iyi. Ama matematik ve fenim az. Aralık ayına kadar bu eksikleri tamamlayıp, ilk 12 konuyu bitirip AYT'ye çalışacağım. Zaten 350 puana ihtiyacım var. 75 net falan tyt, 35 net falan ayt lazım

Hocalarım Rehber Matematik'in 49 günde tyt matematik ve Türkçe kitabıni almayı planlıyorum oradan videolarla her gün 1 er video ile ilerlerim diye düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler? Başka onerdiginiz kaynak var mı konu anlatımı ile ilerleyebileceğim?

Mert hocayı da öneriyorlar hangisi daha iyidir?

Bizde rehber matematik var, şenol hoca var, Eyüp b var. Aynı konuyu kimden istersen dinleyebiliyorsun hocam. Ben mert hocayı da rehber matematiği de öneririm hangisini gönülden seviyorsan, tipine baktığında 2 sene boyunca sıkılmayacaksan onunla ilerle.

Ben şahsen eyüpBden uzak duruyorum adam matematiğe benziyor.

Sıkıcı bir adama benziyor zaten .d 345 beni aşar ya. Pahalı benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…