11. sınıf olmama rağmen YKS'ye hiç çalışmadım

835748

Picopat
Katılım
10 Eylül 2024
Mesajlar
120
Matematiğim çok kötü sınavda da yapabileceğime inanmıyorum, hani sıfır yani. Bu zamana kadar 5 aldım şakasız, dil sınıfı seçtim ileride istediğim bölüm var diye ama İngilizcem de sınıftakilere oranlara çok kötü, bu aralar çok umutsuzluğa kapılıyorum yardım edin.
 
Daha çok vaktin var kral çok fazla dert etme. Ama ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyi.
 
Önünde 2 sene var, çalışarak yaparsın. Böyle olumsuz düşünerek yapamazsın ama. Ne bölümü istiyorsun tam olarak? Belli bir üniversite hedefin var mı yani?
 
Önünde 2 sene var, çalışarak yaparsın. Böyle olumsuz düşünerek yapamazsın ama. Ne bölümü istiyorsun tam olarak? Belli bir üniversite hedefin var mı yani?

Hocam Ankara Üniversitesi Almanca bölümü istiyorum İzmir farklı şehirlerde olur ama Almanca için Ankara Üniversitesi daha gazi gibi üniversiteler daha iyi diyorlar.

Hedefin ne? Ben 10. sınıftayken 0 çektiğimi hatırlıyorum. Öyle kafaya takılacak bir sınav değil. Ayrıca vakit uzun. Uygun bir dershane bulabilirsen çalışır yaparsın ama öncelik hedef belirlemen.

Alman dili edebiyatı ya da Almanca öğretmenliği okumak Ankara İzmir gibi şehirlerde.

Daha çok vaktin var kral çok fazla dert etme. Ama ne kadar erken başlarsan senin için o kadar iyi.

Hocam stres oldum ya.
 
Hocam daha 2 yıl var. Rahat rahat çalış stres yapmana gerek yok. Ben de 11. sınıfım şuan YKS'yi geç normal sınavlara da çalışmıyorum.
 
Hocam daha 2 yıl var. Rahat rahat çalış stres yapmana gerek yok. Ben de 11. sınıfım şu an YKS'yi geç normal sınavlara da çalışmıyorum.

Daha bugün paragraf çözmeye başladım ama ben 4 işlem bile bilmiyorum kelime ezberleri desen çok yoruyor ve ezberliyemiyorum ne olacak böyle bilmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…