11. sınıf ortalamanın 26 olması

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
Şu an girilmeyen birkaç sınav var. Onlardan biraz bekliyorum 50 falan. 8 kredilik meslekten 1, diğer 5 kredilikten 5 aldım ve şu an 26 ortalamam.

Şu an girilmeyen birkaç sınav var. Onlardan biraz bekliyorum 50 falan. 8 kredilik meslekten 1, diğer 5 kredilikten 5 aldım ve şu an 26 ortalamam.

3 adet kalacağınzıı düşndüğünüz ders belirleyin onları çok takmayın gerisine full ağırlık verin bir de o diğer derslerın hocalarına yalakalık yapın.

3 adet kalacağınzıı düşndüğünüz ders belirleyin onları çok takmayın gerisine full ağırlık verin bir de o diğer derslerın hocalarına yalakalık yapın.

3 tane kalalacağım ders belirli ama ortalama çok düşecek.

3 tane kalalacağım ders belirli ama ortalama çok düşecek.

Hocam bıraktığnız dersler kaç saat ben meslek derslerını cok bilmiyorum saatleri fazlaysa o derslerede ağırlık vermenız lazım ayrıcada hocalarına yalakalık yapmanız gerekiyor Türkiye'deki hocalara ne kadar yalakalık yaparsanız size o kadar çok puan verirler kendimden biliyorum ( öğrenciyim )

O meslek dersleri çok zor kodlama falan 1'i 8 kredi diğeri 5 kredi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…