xeamles Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 11'e yeni gectim. 10. sınıfta video ders anlatımlı Benim Hocam kitaplarından ilerledim ve başarı aldım, 11'de de bunu yapmak istedim ama Malatya'da Benim Hocam 11'i bulamadım. sizin başka önereceğiniz kaynak var mı?
11'e yeni gectim. 10. sınıfta video ders anlatımlı Benim Hocam kitaplarından ilerledim ve başarı aldım, 11'de de bunu yapmak istedim ama Malatya'da Benim Hocam 11'i bulamadım. sizin başka önereceğiniz kaynak var mı?
xYper7 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 3D TYT video destekli defter almanı şiddetle öneririm. Eyüp hocanın anlatımıyla su gibi gidiyor.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 24 Ağustos 2025 #3 Matematik için Orijinal ODF güzel. Fizik ve Kimya için de Çap bakılabilir. Sorularının vs. kaliteli olduğunu düşünüyorum, bitirdim bu kaynakları. xYper7 dedi: 3D TYT video destekli defter almanı şiddetle öneririm. Eyüp hocanın anlatımıyla su gibi gidiyor. Genişletmek için tıkla... TYT istemiyor. 11. sınıf demiş.
Matematik için Orijinal ODF güzel. Fizik ve Kimya için de Çap bakılabilir. Sorularının vs. kaliteli olduğunu düşünüyorum, bitirdim bu kaynakları. xYper7 dedi: 3D TYT video destekli defter almanı şiddetle öneririm. Eyüp hocanın anlatımıyla su gibi gidiyor. Genişletmek için tıkla... TYT istemiyor. 11. sınıf demiş.
xYper7 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #4 Xevanior dedi: Matematik için Orijinal ODF güzel. Fizik ve Kimya için de Çap bakılabilir. Sorularının vs. kaliteli olduğunu düşünüyorum, bitirdim bu kaynakları. TYT istemiyor. 11. sınıf demiş. Genişletmek için tıkla... Çok pardon 11. sınıf hakkında bir bilgim yok maalesef.
Xevanior dedi: Matematik için Orijinal ODF güzel. Fizik ve Kimya için de Çap bakılabilir. Sorularının vs. kaliteli olduğunu düşünüyorum, bitirdim bu kaynakları. TYT istemiyor. 11. sınıf demiş. Genişletmek için tıkla... Çok pardon 11. sınıf hakkında bir bilgim yok maalesef.