11.sınıf stresi

Centilmen06

Decapat
Daha fazla  
11.sınıfa geçtim sayısal öğrencisiyim. 9-10 temelim ortalama seviye de denebilir her sene 70 üstü ortalamayla geçtim sınıfı. Fakat 11.sınıfta çok stresliyim. Yani hem TYT hem 11.sınıfa çalışmak biraz zor olacak. Hafta sonu TYT, hafta içi 11.sınıf mı çalışmalıyım? Nasıl bir program yapmalıyım sizce?

Hocam ben de 12 ye geçtim. Size önerim aşırı kasmadan 11 dersleriniz sıkı tutun. TYT matematik ve fen e ara sıra bakın ki altyapınız oluşsun.

11. sınıfa yoğulaşın yani 11'i 11 de tam anlamıyla öğrenin. TYT çalışmaktaki amacınız konu çalışmaktan ziyade paragraf ve problem çözmek olmalı bence konuları çalışmanıza göre yazında halledebilirisiniz.

Ben de 11.sınıfa geçtim ve aynı şekilde benim de 9-10'da ortalamalarım hep 78-79 civarlarındaydı. Bence TYT'ye hafta sonları veya tatilde çalışın, hafta içi ise 11.sınıf konularına bakın, ben de öyle yapmayı planlıyorum çünkü.

Hocam bende 11 sınıf öğrencisiyim benim TYT ortanın bi tık üstü denelemelerde ortalama 80-90 yapmaktayım. Ben 11 sınıfta TYT branş denemesi yapıcağım. Branş denemelerinin ciddi bir faydası oluyor. Şuan 11 sınıfada başladım çünkü konular zorlu önden öğrenmenin hiçbir zararının olmadığını düşünüyorum. 1-0 başlıyorsun. Stres yapmayın bence çalıştıkça sevindiğimi motive olduğumu fark ettim.

O zaman TYT'ye hafta sonları tatillerde ve yaz tatilinde çalışmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…