Centilmen06 Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 maximilian borsodi dedi: Bence hafta sonları paragraf ve problem çözmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kaynak öneriniz var mı hocam?
maximilian borsodi dedi: Bence hafta sonları paragraf ve problem çözmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kaynak öneriniz var mı hocam?
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 7 Eylül 2023 #12 Centilmen06 dedi: Kaynak öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Paragraf için giriş seviyesi olarak marka yayınları, orta seviye için paragrafın ritmi. Problemde bilgi sarmal öneririm.
Centilmen06 dedi: Kaynak öneriniz var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Paragraf için giriş seviyesi olarak marka yayınları, orta seviye için paragrafın ritmi. Problemde bilgi sarmal öneririm.
BarladAydıgdı Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #13 maximilian borsodi dedi: 12. sınıfa geçerken TYT çalışırsınız, şu anda sadece 11. sınıf konularına odaklanın. 11. sınıf kaçarsa, 12 de AYT için ekstra uğraşmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Benim geometri yok gibi şu anda, hiç yok. Nasıl halledebilirim?
maximilian borsodi dedi: 12. sınıfa geçerken TYT çalışırsınız, şu anda sadece 11. sınıf konularına odaklanın. 11. sınıf kaçarsa, 12 de AYT için ekstra uğraşmak zorunda kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Benim geometri yok gibi şu anda, hiç yok. Nasıl halledebilirim?
6 676478 Decipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 1 7 Eylül 2023 #14 BarladAydıgdı dedi: Benim geometri yok gibi şu anda, hiç yok. Nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Antremanlarla geometri.
BarladAydıgdı dedi: Benim geometri yok gibi şu anda, hiç yok. Nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Antremanlarla geometri.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 7 Eylül 2023 #15 BarladAydıgdı dedi: Benim geometri yok gibi şu anda, hiç yok. Nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... TYT Matematik sonrası geometri kampı izleyebilirsiniz.
BarladAydıgdı dedi: Benim geometri yok gibi şu anda, hiç yok. Nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... TYT Matematik sonrası geometri kampı izleyebilirsiniz.