Arı yayınları zordur, ilk defa başlayacaksanız bu yayını önermem daha kolay bir alternatif bulabilirsiniz, soru kalitesi vb. bana kalırsa fazlasıyla iyi paragrafın ritmini öneririm. Diğer derslerden kastınız hangileri? Edebiyatı yine bu yayından alabilirsiniz.Edebiyat ve paragraf ayrı almayı düşünüyorum hocam. Diğer derslerin kitaplarınıda bu yayından mı alayım?
Matematik için 11. sınıfta çap fasikülleri, acil ve orijinal çözmüştüm. Konuları öğrenmek ve bol pratik için bir fasikül seti alabilirsin. Eşit ağırlıkçı olduğun için matematiğe odaklan. Matematikten bol bol kitap bitirmeye çalış. Bunlardan biri 11.sınıf acil mat soru bankası veya orijinal olabilir. Bu önerdiğim kitaplar ortanın biraz üstü seviyene göre farklı kitaplar tercih edebilirsin.
Kolay çap fasikülleri ya da beğendiğin bir yayının da fasikülü olabilir.
Orta aydın olabilir.
Zor acil, orijinal.
Eşit ağırlıkçı olmadığım için sadece mat öneriyorum.
Arı yayınları zordur, ilk defa başlayacaksanız bu yayını önermem daha kolay bir alternatif bulabilirsiniz, soru kalitesi vb. bana kalırsa fazlasıyla iyi paragrafın ritmini öneririm. Diğer derslerden kastınız hangileri? Edebiyatı yine bu yayından alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.