11. sınıf test kitabı önerisi

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
11. sınıfı sağlam oturtup 12. sınıfa öyle geçmek istiyorum. YouTube’dan konuları dinleyip soru bankalarından soru çözmek istiyorum. Yalnızca sayısal dersler için test kitabı önerileriniz var mı? Test kitabı harici konuların sorularını internetten nerede çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fizik ve kimyada palme fen liseleri, matematikte sınırlarımı zorlayayım dersen acil gene zor olsun ama en zoru olmasın dersen orijinal, biyolojide palme veya biyotik bakabilirsin. Önerdiğim tüm kaynaklar zor-çok zor seviyede bu arada sağlam oturtmak istiyorum dedin diye önerdim ben de kullanıyorum hepsini zaten.

Biyoloji biyotik iyidir kimyada aydın fizikte çapın fasiküllerini çözdüm iyiydi soru bankasını bilmem ama oda iyidir diye düşünüyorum matematikte ise orta zorlukta herhangi bir kaynak işinizi görür bence Bilgi Sarmal olsun 345 olsun.

Matematik -> 345 AYT Matematik
Fizik -> 345 AYT Fizik
Kimya -> Orbital
Biyoloji -> herhangi bir hocanın kamp kitabını almanız bence daha faydalı 11 için.

Test kitabı hariç soruları youtubedaki hocaların soru-çözümlerinden veya pdflerden bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…