King Stannis Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2025 #1 Çarşamba sınavım var matematik grafikler hariç full trigonometri bence yetişir gibi geldi ölçüleri bitirdim şimdi de fonksiyonları çalışacağım sizce yetişir mi? Yani dersten geçsem yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2025
Çarşamba sınavım var matematik grafikler hariç full trigonometri bence yetişir gibi geldi ölçüleri bitirdim şimdi de fonksiyonları çalışacağım sizce yetişir mi? Yani dersten geçsem yeter.
CreamMax Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 2 21 Ekim 2025 #2 Yaşıtız hocsm bir günde kuralları falan öğrenirsinde pratik yapmazsan trigonometrinin bir amacı kalmaz.
Yaşıtız hocsm bir günde kuralları falan öğrenirsinde pratik yapmazsan trigonometrinin bir amacı kalmaz.
King Stannis Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2025 #3 CreamMax dedi: Yaşıtız hocsm bir günde kuralları falan öğrenirsinde pratik yapmazsan trigonometrinin bir amacı kalmaz. Genişletmek için tıkla... Yetişmezmi yani?
CreamMax dedi: Yaşıtız hocsm bir günde kuralları falan öğrenirsinde pratik yapmazsan trigonometrinin bir amacı kalmaz. Genişletmek için tıkla... Yetişmezmi yani?
CreamMax Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 55 Çözümler 2 21 Ekim 2025 #4 King Stannis dedi: Yetişmezmi yani? Genişletmek için tıkla... Konuları falan yaparsın notunu cıkarırsın ama sınavda bir şey bekleme.
King Stannis dedi: Yetişmezmi yani? Genişletmek için tıkla... Konuları falan yaparsın notunu cıkarırsın ama sınavda bir şey bekleme.