enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, ben şimdi 11. sınıftayım. Okulda bir yandan AYT işlerken TYT'ye de kendim çalışmayı düşünüyorum. Sizce matematik ve edebiyat yapsam yeter mi? Diğer dersleri hep yazın halledersin diyorlar.
Merhaba arkadaşlar, ben şimdi 11. sınıftayım. Okulda bir yandan AYT işlerken TYT'ye de kendim çalışmayı düşünüyorum. Sizce matematik ve edebiyat yapsam yeter mi? Diğer dersleri hep yazın halledersin diyorlar.
nurlimm Picopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Eylül 2025 #2 Edebiyat için erken bence ya sadece matematik geometri çalış yeter. Matematik geometri dediğim tyt ayt çalış demek istedim.
Edebiyat için erken bence ya sadece matematik geometri çalış yeter. Matematik geometri dediğim tyt ayt çalış demek istedim.
enbesili Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #3 nurlimm dedi: Edebiyat için erken bence ya sadece matematik geometri çalış yeter. Matematik geometri dediğim TYT AYT çalış demek istedim. Genişletmek için tıkla... Onun içinde üç dört beşin geometri kitabı önerdiler ama güzel midir acaba
nurlimm dedi: Edebiyat için erken bence ya sadece matematik geometri çalış yeter. Matematik geometri dediğim TYT AYT çalış demek istedim. Genişletmek için tıkla... Onun içinde üç dört beşin geometri kitabı önerdiler ama güzel midir acaba
nurlimm Picopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Eylül 2025 #4 enbesili dedi: Onun içinde üç dört beşin geometri kitabı önerdiler ama güzel midir acaba Genişletmek için tıkla... Evet kolay - orta seviye için uygun zor testleri de var
enbesili dedi: Onun içinde üç dört beşin geometri kitabı önerdiler ama güzel midir acaba Genişletmek için tıkla... Evet kolay - orta seviye için uygun zor testleri de var