11. sınıf TYT Fen 5 saat çalışma ile biter mi?

Waoner

Hectopat
Selamünaleyküm arkadaşlar, 11. sınıfım boş geçti ve bu yaz çalışmayı düşünüyorum. Temelim var ama üzerinde tekrarlar yapmam gerek. Onun dışında az çok geometri biliyorum ama temelden başlarsam daha iyi olur. Hedefim TYT'yi bitirmek ve 11. sınıf Fen'i halletmek. Sizce yapabilir miyim günde 3-5 saat arası çalışma ile?

Not: EA'dan Say'a geçeceğim bu yüzden 11. sınıf fen sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm arkadaşlar, 11. sınıfım boş geçti ve bu yaz çalışmayı düşünüyorum. Temelim var ama üzerinde tekrarlar yapmam gerek. Onun dışında az çok geometri biliyorum ama temelden başlarsam daha iyi olur. Hedefim TYT'yi bitirmek ve 11. sınıf Fen'i halletmek. Sizce yapabilir miyim günde 3-5 saat arası çalışma ile?

3-5 saat az olur çünkü tyt ne kadar bitirilsede aslında bitmiyor misal konuları bitirirsiniz tabi ama soru pratiği yapmanız gerekecek soru bankalarını yok ettikten sonra da deneme çözmeniz gerekecek. Biraz daha saat artabilir 6-7 saat bandı yeterlidir diye düşünüyorum. Özellikle 11 fizik çok uzun ve zahmetli bir fiziktir.

Her türlü eğer o 3-5 saati verimli geçirirseniz TYT ve AYT 11 feni turlarsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı