11. sınıf TYT netleri nasıl olmalı?

AlpereNmgi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ve bugün Bilgi Sarmal yayınlarının 2. Türkiye geneli TYT deneme sınavını olduk. Netlerim sizce nasıl?

Türkçe 31,
Sosyal 13.75,
Matematik 18.5,
Fen 3.25.
Toplam 66.5 netim var. FKB ve sosyal bilgim fazla yok.

Sosyal zaten genel olarak paragraf gibi okuduğunu anlama sorusu oluyor. Sosyal netlerinizi biraz daha arttırmaya gayret edin.
Türkçe netleriniz gayet iyi, bu netler TYT sınavında gelse gayet güzel.
Matematik netleriniz biraz düşük fakat belli ki konu eksiğiniz yok. Sadece biraz daha pratik yapmaya ihtiyacınız var sanırım.
Fen konusunda netler baya düşük gelmiş, TYT derslerine biraz çalışmaya başlasanız güzel olur aslında, 12. sınıfta sadece AYT çalışırsınız.
Fen dışında konu eksiğiniz yok gibi, matematikte biraz daha pratiğe ihtiyacınız var.

Sosyal zaten genel olarak paragraf gibi okuduğunu anlama sorusu oluyor. Sosyal netlerinizi biraz daha arttırmaya gayret edin.
Türkçe netleriniz gayet iyi, bu netler TYT sınavında gelse gayet güzel.
Matematik netleriniz biraz düşük fakat belli ki konu eksiğiniz yok. Sadece biraz daha pratik yapmaya ihtiyacınız var sanırım.
Fen konusunda netler bayağı düşük gelmiş, TYT derslerine biraz çalışmaya başlasanız güzel olur aslında, 12. sınıfta sadece AYT çalışırsınız.
Fen dışında konu eksiğiniz yok gibi, matematikte biraz daha pratiğe ihtiyacınız var.

Hocam yurtçu öğrenciyim 15 tatile 10 gün erkenden yani sınavlardan hemen sonra çıkıp TYT çalışmak için zaman ayırmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı