11. sınıf TYT netleri nasıl?

Dramatic

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, henüz dün dershaneye başladım ve 0 bilgi birikimiyle, 9 ve 10. sınıfta derslerden aklımdan kaldığı kadar (matematik problemler harici) bugün bir deneme sınavına girdim. Netlerim aşağıdaki gibi:

Deneme yayını: Aromat TYT.

Türkçe: 40 soru - 34 doğru / 4 yanlış / 2 boş.
Tarih: 5 soru - 5 doğru / 0 yanlış / 0 boş.
Coğrafya: 5 soru - 3 doğru / 0 yanlış / 2 boş.
Felsefe: 10 soru - 9 doğru / 1 yanlış / 0 boş.
Din kültürü: 10 soru - 10 doğru / 0 yanlış / 0 boş.
Matematik: 40 soru - 12 doğru / 5 yanlış / 23 boş.
Geometri (matematiğin içerisinde): 10 soru - 0 doğru / 0 yanlış / 10 boş.
Fizik: 7 soru - 3 doğru / 1 yanlış / 3 boş.
Kimya: 7 soru - 1 doğru / 4 yanlış / 2 boş.
Biyoloji: 6 soru - 1 doğru / 4 yanlış / 2 boş.
Toplam: 125 soru - 68 doğru / 19 yanlış / 33 boş / 63,25 net.

Sonuçlar pek iç açıcı değil, sayısal öğrencisiyim ve girdiğim ilk TYT denemesi bu şekilde. Fen ve matematikte ciddi eksikliklerim var. Bu netleri değerlendirip uygun bir 11. sınıf ve TYT beraber götürebileceğim program gibi öneriler verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sonuçlar iç açıcı değil demişsiniz de bence başlangıç için gayet iyi. Matematik ve FKB çalışması ile rahatça derece yaparsınz daha 2 seneniz var. Ben seneye gireceğim sizin netlerin yarısına erişemedim.

Yolun başındayken eşit ağırlığa dönebilirsin gibi, bence inanılmaz ders çalışıp yüksek hedeflere oynamayacaksan sayısal anlamasız. Fakat herhangi bir sonuca varmak içinde çok erken çalışıp düzeltebilirsin tabii ki

Sağolun hocam, Matematik ve fene ciddi şekilde odaklanıp düzelteceğim umarım. Siz de umarım +100 netleri görürsünüz.

Hacettepe Tıp gibi bir beklentim var Hocam, ders çalışmayı, soru çözmeyi seviyorum bu sebeple sayısaldan devam edip fen ve matematik basıp düzeltmek istiyorum.

İlk denemen buysa ilk 100'e bile girersin. Discord yigit_61160 ekle.
Umarım Hocam, eklerim.

Hacettepe tıp gibi bir beklentim var hocam, ders çalışmayı, soru çözmeyi seviyorum bu sebeple sayısaldan devam edip fen ve matematik basıp düzeltmek istiyorum.

O zaman hedeflerin doğrultusunda çalışmaya devam edersen başarırsın hocam yeter ki verimli ve özverili bir şekilde düzenli çalışırsan istediğin bölümü kazanırsın tekrar dediğim giibi daha ilk denemen çok fazla analiz yapmaya gerek yok sonuçta kendini geliştirmek için koskoca 2 yılın var.

doğrudur hocam sağolun.

Felsefedeki ek 5 soruyu çözmen netlerine yansımayacak haberin olsun. Ayrıca Din Kültürü nasıl 10 soru, onda ek soru da yok?

Felsefedeki ek 5 soruyu çözmen netlerine yansımayacak haberin olsun. Ayrıca Din Kültürü nasıl 10 soru, onda ek soru da yok?
Yanlış yazmışım Hocam 5 soru var, felsefedeki o ekstra 5 soru olayını sonradan öğrendim bilseydim fen veyahut matematiğe bakardım direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…