11. Sınıf TYT netleri nasıl?

Kod6007

Hectopat
Daha fazla  
Türkçe 28D 9Y civarı
Matematik 16D 6Y civarı
Sosyal 12D 5Y civarı
Fen 9D 7Y civarı
Şu an 11. Sınıfım ve TYT netlerim ortalama bu şekilde.

TYT için bu sene 345 All Star aldım ve seneye de almayı düşünüyorum ama bu sene TYT'yi halledebilir miyim(11 konuları ile birlikte)?
Yoksa yaza mı bırakayım?

Bence şöyle yap ben de 11.sınıfken netlerim öyleydi. Kendi senemde sayısalda ilk 10bine girdim 11.sınıfı 11 de halledersen çok iyi olur hem AYT sınavının yarısını halletmiş olursun aynı zamanda tyt matematiği ilerletebilirsin çok istersen ama öncelik 11.sınıf olsun yazında koskoca 3 ayda TYT yi en azından konu olarak bitirebilirsin 12.sınıfa geçince de arkadaşların daha konuları yeni işlerken sen TYT deneme basarsın.

11.Sınıf için kötü değil. TYT'yi halletmen elbette faydana olur. Ama eksiğin kalsa yaza gayret edersen tamamlanır. Ancak AYT yazın zor gidiyor. Sen AYT'ye ciddi ağırlık ver mümkünse eksik koyma. İmkan buldukça TYT'ye bak. Tabii bazı TYT kısımlarını rutinleştir. Bir soru bankasından her gün en az 1 ya da 2 test TYT mat çözmek, günde en az 15 problem 20 paragraf çözmek. Bunlar her günün mecburi işi olsun.

Bence şöyle yap ben de 11.sınıfken netlerim öyleydi. Kendi senemde sayısalda ilk 10bine girdim 11.sınıfı 11 de halledersen çok iyi olur hem AYT sınavının yarısını halletmiş olursun aynı zamanda tyt matematiği ilerletebilirsin çok istersen ama öncelik 11.sınıf olsun yazında koskoca 3 ayda TYT yi en azından konu olarak bitirebilirsin 12.sınıfa geçince de arkadaşların daha konuları yeni işlerken sen TYT deneme basarsın.
Hocam hangi bölümdesin?

Hocam benim netlerde bu civarda da bir denemede 40 yapıyorum birine 65 çok değişiyor matematiğim diğerleri hep yakın neden olabilir?11. sınıfım.

Baştan konu mu çalışman gerekli, problem eksiği mi var. Bunları çözmek lazım. Matematik hocanla görüş. Tavsiye al.
Yani edebiyat genelde 28 30 geliyor sosyalde 10 12 fen 7 8 civarı ama matematik bir 10 geliyor bir 7 geliyor en iyi 17 gördüm 3 aydır sabitleyemedim belirli bir şeye

Bence güzel, konu eksiklerinizi belirleyip yoğunlaşabilirsiniz. Geometri, problem ve paragraf üçlüsünü günlük çalışmanızı öneririm. Fende ise fiziğe başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00