M MenshBey Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 131 20 Temmuz 2023 #1 Şuan tyt için sıfırım 12. sınıfa geçtim. Temmuz ayı bitti nerdeyse. Sizce şuan ne yapmalıyım?
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 MenshBey dedi: Şu an TYT için sıfırım 12. sınıfa geçtim. Temmuz ayı bitti neredeyse. Sizce şu an ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 11. sınıfın keyfini sürün 11. sınıfın yaz tatilinde ise dikkatinizi Full sınavlara verin.
MenshBey dedi: Şu an TYT için sıfırım 12. sınıfa geçtim. Temmuz ayı bitti neredeyse. Sizce şu an ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... 11. sınıfın keyfini sürün 11. sınıfın yaz tatilinde ise dikkatinizi Full sınavlara verin.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.541 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Okul başlamadan TYT konularını halletmeye bak. Şu noktada TYT'de 0 olman sıkıntılı bir durum.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 20 Temmuz 2023 #4 MenshBey dedi: Şuan tyt için sıfırım 12. sınıfa geçtim. Temmuz ayı bitti nerdeyse. Sizce şuan ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... TYT'deki konular ezber genellikle. TYT'yi 11. Sınıfta hallet AYT'ye 12. Sınıfta bak, çünkü AYT aşırı derecede beyin yakıyor. Yok o şair yok o yazar, yok o fonksiyon o polinom falan kafayı yersiniz.
MenshBey dedi: Şuan tyt için sıfırım 12. sınıfa geçtim. Temmuz ayı bitti nerdeyse. Sizce şuan ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... TYT'deki konular ezber genellikle. TYT'yi 11. Sınıfta hallet AYT'ye 12. Sınıfta bak, çünkü AYT aşırı derecede beyin yakıyor. Yok o şair yok o yazar, yok o fonksiyon o polinom falan kafayı yersiniz.