11. sınıf yazında nasıl çalışılmalı?

kraliyetuyesi

Picopat
Hedefim 80 bin civarı. Şu ana kadar neredeyse hiç ders çalışmadım. Fakat temelim az çok var. Problemlerim orta-iyi seviyede. Geometrim ortaya yakın. Daha önce matematik dışında hiç ders çalışmadım. Nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum. Hangi kaynakları almam lazım? Nasıl çalışmam lazım? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

11'e mi geçiyorsunuz 12'ye mi?

Bence ilk önce kolay kaynaklardan başla .Sona doğruda deneme çözebilirsin.

Bu yaz 1 tane geometri soru bankası, 1 tane paragraf bitirmeyi planlıyorum. Bir yandan da AYT başlamayı düşünüyorum. Fakat aklımda nasıl bir planla yapacağım ve hangi kaynakları alacağım net değil. Önerilerinizi kaynaklarıyla birlikte gönderir misiniz?

Güncel. 345 TYT matematik ve Apotemi problemler aldım. Türkçe için hız ve renk paragraf ve dil bilgim var (yarısı bitik). Biyoloji proje ödevim için palme AYT var üremeye kadar bitti. Farklı olarak ne önerirsiniz? Özellikle fen ve sosyal kısmı için kitap alınır mı?

@777846 @esq @Eriksen @Rsmefaw

Son düzenleme:
Sosyal kısmı için deneme çözebilirsin sadece. Fen için kesinlikle kaynak almalısın. Geometrin orta seviye ise Bilgi Sarmal alabilirsin. Bir an önce TYT'yi bitirip AYT'ye başlamalısın.

Sosyal kısmı için deneme çözebilirsin sadece. Fen için kesinlikle kaynak almalısın. Geometrin orta seviye ise Bilgi Sarmal alabilirsin. Bir an önce TYT'yi bitirip AYT'ye başlamalısın.

Fen kısmı için kampla ilerleyebileceğim kanallar var mı? Fenim sıfır denilebilir. 3-4 net falan bile çıkmıyor bazen. Fen için hangi kaynakları önerirsiniz (orta seviye olabilir)? Fizik için 3D çok mu zor olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…