11. sınıfa geçilen yaz TYT'ye başlamak

Çok teşekkürler.
Günlük paragraf ve dil bilgisi çözümü yapacağım.
Matematik problem ve geometriyide bu yaz az çok halletmeye çalışacağım.
Fen ve sosyal şimdilik kalabilir :) iyi günler teşekkürler tekrar.

İyi günler, çalışmaya başladın mı, başladıysan nasıl gidiyor ve rutin soruların faydalı oluyor mu?

Moz Akademi'nin TYT Matematik kitapları var ama hafif zorlayabilir. Paragraf için de edebiyat denizi ve edebiyat sokağı yayınlarının paragrafını öneririm. Kolaydan zora doğru sizi test ediyor. Daha da önemlisi yorum ve anlama yeteneğiniz gelişiyor. 12.Sınıfta fen ve sosyale başlayacaksanız eğer şöyle söylemiş olayım fen kısmında aktif yayınlarını kullanmanız daha doğru olur. Sosyal kısmında tarih için ENS yayınlarının TYT-AYT tarih notları ve Bilgi Arşivi yayınlarının tarih soru bankasını öneririm.

İyi günler, çalışmaya başladın mı, başladıysan nasıl gidiyor ve rutin soruların faydalı oluyor mu?
-Paragraftan her gün 40 soru olacak şekilde hız ve renk paragraf kitabını bitirdim.
-Matematikte hangi seviyede olduğumu tam olarak bilmediğim için garanti olması açısından aktif matematik aldım ve sadece kendimde eksik olan yerleri yaptım ve kitapdaki ilk 12 konu olan kısımı tamamen çözdüm. Daha sonra Mert Hoca'nın 70 günde TYT matematik kampı ile beraber
Hem acilin ilacını hem de 345 kitaplarını aldım. Şu anda iki kitabı paralel şekilde konuyu dinledikten sonra ilk önce 345 kolay soruları sonra acilin ilacı tüm sorular daha sonra 345'i kalan ÖSYM sorularını çözüyorum. Konu olarak mutlak değerdeyim.
Bu iki kitap bittikten sonra Bilgi Sarmal almayı düşünüyorum.
Bu yaptıklarımın dışında ne fene ne sosyale ne dil bilgisine ne de geometriye başlamadım.
Paragrafta şu an çözmüyorum sadece 2 soru bankası olduğu için günde 4-5 saat mtematik çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı