11. sınıfın yazında nasıl çalışılmalı?

Seraphic_İnf

Hectopat
Daha fazla  
11'i bitirdik ama ben neredeyse çok az çalıştım. TYT, 11'im kötü yumurta kapıya dayandı bu yazın çalışacağım ama nasıl çalışmam gerektiği, nereden başlamam gerektiği hakkında fazla bir fikrim yok. Sayısalım bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.

11'i bitirdik ama ben neredeyse çok az çalıştım. TYT, 11'im kötü yumurta kapıya dayandı bu yazın çalışacağım ama nasıl çalışmam gerektiği, nereden başlamam gerektiği hakkında fazla bir fikrim yok. Sayısalım bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.

Bende 11 oldum bakalım ne yapacağız. Konuyu takibe alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon özür diliyorum eski yedeklerimiden birkaç şey vardı onları bulup iletiyorum.

Aslında atmanızı isteyebilirdim ancak konu benim değil (Discord: Thesadnent) ekleyip oradan atarsanız çok müteşekkir olurum. (arkadaşın konusunu gölgelemeyelim) @Seraphic_İnf size de başarılar dilerim hocam hepimiz inşallah istediğimiz yere geliriz.

Aslında atmanızı isteyebilirdim ancak konu benim değil (Discord: Thesadnent) ekleyip oradan atarsanız çok müteşekkir olurum. (arkadaşın konusunu gölgelemeyelim) @Seraphic_İnf size de başarılar dilerim hocam hepimiz inşallah istediğimiz yere geliriz.

Flash belleğimi bulamadım kusura bakmayın fakat GPT üzerinden yapılmış bir kamp var göz atabilirsiniz https://chatgpt.com/share/685025fc-44ac-800c-803c-f340c36e831b kendi önerim olarak haftada en az 2 deneme çözmeye bakın.

Hedefine bağlı, yazın çalışmazsanız kazanamazsınız diye bir kural yok 12'de düzenli çalışma yeterli.

Hedefine bağlı, yazın çalışmazsanız kazanamazsınız diye bir kural yok 12'de düzenli çalışma yeterli.
Ama daha 0'san yazın TYT yi bitirmen lazım.

Ama daha 0'san yazın TYT'yi bitirmen lazım.

Tek hedef değil altyapı da önemli bu yaz çalışmaya başlarsa 12. sınıfa hazırlıklı geçer.

Hocam ben 10.sınıfı bitirdim 11 oluyorum daha.
Konu sahibi arkadaşa yönlendirmiştim açıkcası sizin için attığım videoya bakmanız iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı